dijous, 13 de desembre de 2018

UN DIA AL MERCAT CENTRAL DE FRUITES I HORTALISSES DE MERCABARNA
La campanya "5" al dia

Aquesta campanya, com el seu nom indica, vol incidir en la importància que té per a la correcta alimentació dels infants el consum d'un mínim de cinc racions diàries entre fruites i hortalisses, tal com recomanen metges i dietistes. 

L'eix central d'aquesta campanya era passar un dia ple d'activitats al Mercabarna, on els nens van quedar meravellats per l'espectacle d'aroma i color que els brinden les fruites i hortalisses d' aquí i d'arreu del món. Els vostres fills i filles van experimentar nous sabors i textures, que es va complementar amb un dinar a base de sucs naturals, amanides i un tast de fruites.

Gràcies a aquesta activitat, van tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà l'activitat d'un dels principals mercats majoristes hortofructícoles d'Espanya i d'Europa.

Aquest mercat de fruites i hortalisses està distribuït en set pavellons, on hi treballen unes 150 empreses majoristes dedicades exclusivament a la comercialització a l'engròs de tot tipus de fruites i hortalisses i que fan una feina indispensable per garantir que més de 10 milions de consumidors gaudeixin de productes frescos de la millor qualitat, varietat i preu. 
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada